Pokud vůz prodám, jak odstraním své údaje?
Až budete vůz prodávat, nezapomeňte odstranit své osobní údaje. Multimediální systém stačí resetovat z profilu správce (1. účet vytvořený ve voze) podle následujících kroků:
- Ve vozidle přejděte do "Nastavení", poté do "Systém" a nakonec do "Obnovit možnost".
- Klepněte na "Obnovit tovární nastavení" a poté na "Obnovit a obnovit tovární nastavení".
Nezapomeňte také odstranit své vozidlo z účtu My Dacia podle níže uvedených pokynů:
- Přihlaste se ke svému účtu My Dacia.
- Ve virtuální garáži vyberte daný vůz.
- Klepněte na "Odstranit toto vozidlo".
zeptejte se nás vaše otázky